Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Weekdeals

Cilinders en sleutelplannen

Een geschikte cilinder houdt ongewenste gasten buiten en een sterk sleutelplan garandeert dat enkel bevoegde personen toegang hebben tot specifieke ruimtes. Zo helpen we mee aan een goede beveiliging van je gebouw.

Lades op maat

Op zoek naar een georganiseerde en efficiënte indeling van jouw kastruimte? Met lades op maat bieden we de oplossing. Gemaakt op maat en volledig afgestemd op jouw voorkeuren.

Onzichtbaar deurbeslag

Onzichtbaar deurbeslag zoals de Argenta Invisidoor is ontworpen om onopvallend op te gaan in de muur. De perfecte keuze als je houdt van een strakke en minimalistische afwerking.

Raamventilatie en zonwering

We hechten veel belang aan goed comfort binnenshuis. Met raamventilatie van Renson haal je verse buitenlucht naar binnen voor een gezond binnenklimaat. Zonwering zorgt er dan weer voor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft.

Sierbeslag op maat

Een deurklink of -greep, een (pakket-)brievenbus of huisnummerplaat die volledig aansluit bij de stijl van je woning of gebouw? We beschikken over een groot aanbod aan producten die perfect personaliseerbaar zijn naar jouw wensen.

Gepersonaliseerde werkkledij

Met gepersonaliseerde werkkledij onderscheid je je als bedrijf en creëer je eenheid onder collega's. Ons volledig aanbod is personaliseerbaar. Kies je merk, stijl, kleur en bedrukkingswijze en ervaar de voordelen van bedrukte werkkleding.