Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Jouw partner bij elk project

Een groot project in het vooruitzicht waarbij er nood is aan mechanisch en/of elektronisch bouwbeslag? In onze projectdienst heb je de ideale partner gevonden.

We adviseren hoofdaannemers en opdrachtgevers. Van A tot Z. Vanaf het plan tot de ontwikkeling, de uiteindelijke oplevering en de plaatsing.

Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen we je vlot op weg helpen naar de beste oplossingen voor jouw specifiek project.

Doorheen het hele project kan je rekenen op de beste service en ondersteuning door ons toegewijd team.

We garanderen je bovendien de beste prijs-kwaliteit

Hoe gaan we te werk?

  • Ben je geïnteresseerd om samen met onze projectdienst aan de slag te gaan? Of maak je graag een vrijblijvende afspraak om eens de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons.
  • Als je dit wenst, kunnen onze medewerkers voor jou het lastenboek ontleden. Zo kunnen we voor jou op zoek naar geschikte oplossingen en je de beste producten voorstellen.
  • Eens je project opgestart is, blijft de projectdienst steeds ter beschikking en volgen we de vooruitgang nauw op. Indien nodig komen we zelfs eens langs op de werf om er zeker van te zijn dat we de beste oplossingen kunnen bieden.

Wat we voor jou kunnen betekenen ...

Toegangscontrole
Automatisaties
Sleutelplannen
Renson Servicepartner

Toegangscontrole

Als distributeur en elektronisch installateur van elektronisch bouwbeslag en toegangscontrolesystemen is Santens Automatics jouw partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen

Voor jouw specifieke situatie gaan we op zoek naar de systemen en producten die het meest geschikt zijn. Een team van gecertifieerde in-house installateurs staat in voor de plaatsing, configuratie en implementatie van toegangscontrolesystemen. Ook na de plaatsing kan je op onze medewerkers blijven rekenen voor ondersteuning en onderhoud.

Automatisaties

Wil je in jouw gebouw of woning een vlotte doorstroom en gemakkelijke toegang garanderen? Dan kan je gaan voor automatische draai- of schuifdeuren, rolluiken of poorten. Santens Automatics plaatst en configureert elektrische sloten en toegangsautomatisatie.

Sleutelplannen

Een sleutelplan - of sluitplan - zorgt voor veiligheid en controle over toegang en is dan ook van groot belang voor grote gebouwen zoals bedrijven of appartementsgebouwen. Zo'n sleutelplan geeft je namelijk een overzicht van wie toegang heeft tot welke ruimte. Elke persoon heeft specifiek toegang tot de ruimtes die voor hen van belang zijn. Dit kan zowel via mechanische als elektronische cilinders en toegangssystemen. Kies je voor een elektronisch toegangscontrolesysteem? Dan heb je ook nog het voordeel dat je toegangsrechten kan beheren zonder sleutels te vervangen, handig bij o.a. personeelswissels of nieuwe huurders.

Santens bouwt het perfecte sleutelplan voor jouw organisatie. Jij vertelt ons wat jouw behoeften en wensen zijn en we gaan voor jou aan de slag.

Renson Service Partner

Een Renson screen bestaat uit een zonwerend doek en wordt gemonteerd aan de buitenkant van het raam. Zo'n systeem biedt vele voordelen: ze worden subtiel in de gevel geïntegreerd, zijn gebruiksvriendelijk en houden de temperatuur binnenshuis onder controle.

Sinds januari 2024 voert Santens als Renson Service Partner interventies uit op screens die bij ons werden aangekocht. Als partner bieden we de volgende diensten aan:

  • Hulp bieden wanneer er problemen zijn met je screen.
  • Jaarlijks onderhoud om de levensduur van je screen te verlengen.
  • Het plaatsen van screens. Deze dienst breiden we binnenkort uit, maar ook nu kan je al een aanvraag doen voor plaatsing, we bekijken dan hoe we je zo snel mogelijk kunnen verder helpen.