Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Downloads

vbvbbv

Catalogi & Brochures

Interieur

Van klinken en rozetten tot meubelgrepen ... Bij Santens vind je een ruim gamma aan sierbeslag om elk interieur helemaal af te maken. Neem een kijkje in de catalogi en laat je inspireren. 

Exterieur

Blader door de catalogi en ontdek ons assortiment aan deur- en raambeslag, pakketbrievenbussen, roosters en ventilatiesystemen.

Bouw & Gereedschappen

Of je nu een ervaren vakman of een enthousiaste doe-het-zelver bent ... Dankzij ons uitgebreid assortiment aan hoogwaardige bouwmaterialen en kwalitatief gereedschap voer je elke klus uit met gemak.

PBM

De kleren maken de (werk)man of vrouw. Onze werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn ontworpen om je te beschermen en te ondersteunen tijdens je werkzaamheden. Blader door de catalogi en ontdek de ultieme combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl.


Infofiches

Logo's

Infofiches

“Hoe meet je nu een cilinder correct op?" of "hoe zit dat nu weer met die Belgische normen voor deurbeslag?” Onze infofiches zetten je op weg.

Santens logo's

Ben je op zoek naar onze logo's voor je eigen project? Die hebben we hier voor jou een plaats gegeven. En ook nog eens in alle bruikbare versies. Handig toch?!


Logo's

Santens logo's

Ben je opzoek naar onze logo's voor je eigen project? Die hebben we hier voor jou een plaats gegeven. En ook nog eens in alle bruikbare versies. Handig toch?!