Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Raamventilatie & Zonwering

Renson Invisivent ventilatieroostersRenson Invisivent ventilatieroosters

Woon gezonder

Geniet van frisse lucht zonder koude tocht en bespaar op verwarmingskosten. De zelfregelende terugslagklep zorgt voor een constante luchtstroom zonder energieverbruik. Zo kun je zelfs in de winter eenvoudig je huis verluchten.

Bespaar energie

De Renson invisivent ventilatieroosters bieden een constante luchtstroom zonder energieverbruik, terwijl screens tot 36% minder energiekosten voor koeling opleveren. Geniet van frisse lucht en comfortabele temperaturen zonder een grote impact op je energierekening.

Stijlvol maatwerk

Beide Renson systemen integreren subtiel en stijlvol in je gevel. Kies uit 200 kleuren en verschillende afwerkingen voor een perfecte aansluiting bij jouw woningstijl. Ontdek de aanpasbare en onderhoudsvriendelijke oplossingen die naadloos samensmelten met elk ontwerp.

Elk product wordt op maat gemaakt, afgestemd op jouw specifieke raamprofiel. Dit garandeert een perfecte pasvorm en integratie.

Comfort & functionaliteit

Ervaar akoestisch comfort, bescherming tegen regen, wind en insecten met de ventilatieroosters. De screens bieden niet alleen temperatuurcontrole, maar zijn ook bestand tegen winden tot 130 km/h, terwijl ze insecten buiten houden.

Renson screensRenson screens

Raamventilatie

Zonwering

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!