Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Gepersonaliseerde werkkledij

bedrijfskleding bedruktbedrijfskleding bedrukt

Waarom kiezen voor bedrukte werkkledij?

Gepersonaliseerde werkkledij is een krachtig middel om je onderneming te onderscheiden en een gevoel van eenheid te creëren onder collega's. Met aandacht voor detail en een breed scala aan aanpasbare opties, biedt gepersonaliseerde werkkledij de mogelijkheid om zowel de praktische eisen van de job als de visuele representatie van jouw bedrijf te omarmen. Ontdek de vele voordelen van bedrukte werkkledij en geef jouw team een professionele uitstraling die zowel functioneel is en identiteit geeft.

Voordelen:

  • Bedrijfsidentiteit & Merkherkenning
  • Professionaliteit
  • Teamspirit & Eenheid
  • Praktische & Functionele Werkkleding
Helly Hansen logoHelly Hansen logo

Helly Hansen

Helly Hansen biedt hoogwaardige en functionele outdoorkleding, met een speciale focus op zeil- en watersportkleding. Het merk heeft een rijke geschiedenis van meer dan 140 jaar en blinkt uit in het leveren van bedrijfskleding die niet alleen stijlvol is maar ook bestand is tegen de meest uitdagende weersomstandigheden. Helly Hansen combineert Scandinavisch design met geavanceerde technologie om duurzame, comfortabele, en betrouwbare kleding te bieden voor zowel professioneel gebruik als recreatieve activiteiten.

Maattabel Helly Hansen


Blåkläder logoBlåkläder logo

Blåkläder

Blåkläder is een toonaangevend merk op het gebied van werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het merk staat bekend om zijn robuuste en functionele kleding, die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende beroepsgroepen. Met innovatieve ontwerpen en aandacht voor duurzaamheid biedt Blåkläder werkkleding die zowel comfortabel als veilig is, waardoor het een betrouwbare keuze is voor professionals in diverse sectoren.

Maattabel Blåkläder


Carhartt logoCarhartt logo

Carhartt

Carhartt biedt robuuste en duurzame werkkleding, die speciaal is ontworpen voor hardwerkende professionals. Met een erfgoed dat teruggaat tot 1889, biedt Carhartt een uitgebreid assortiment aan kleding, waaronder stevige werkbroeken, overalls en geïsoleerde jassen. Het merk combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologieën om kleding te produceren die bestand is tegen zware omstandigheden en langdurig gebruik, terwijl het comfort en bewegingsvrijheid biedt voor optimale prestaties op de werkplek.

Maattabel Carhartt


Snickers workwear logoSnickers workwear logo

Snickers

Snickers Workwear is synoniem met hoogwaardige werkkleding die gericht is op functionaliteit en ergonomisch ontwerp. Het merk legt de nadruk op innovatie en vakmanschap, waarbij de kleding is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van professionals in de bouw, ambachten en industrie. Met slimme details en geavanceerde materialen biedt Snickers Workwear comfortabele en duurzame oplossingen die de prestaties van de drager verbeteren en beschermen op de werkplek.

Maattabel Snickers


Dassy workwearDassy workwear

Dassy 

Dassy Workwear is een betrouwbaar merk in de wereld van werkkleding, bekend om zijn praktische en moderne ontwerpen. Het merk richt zich op duurzaamheid en comfort, waardoor werknemers in verschillende sectoren kunnen vertrouwen op kleding die bestand is tegen zware omstandigheden. Met aandacht voor details en hoogwaardige materialen biedt Dassy Workwear een uitgebreide lijn werkkleding die zowel stijlvol als functioneel is, met het oog op de noden van professionele vakmensen.

Maattabel Dassy

Wasservice

De veiligheid van jouw team omvat meer dan alleen kwalitatieve werkkledij. Het reinigen van werkkledij is ook van essentieel belang om die veiligheid te waarborgen. Daarom biedt Santens, in samenwerking met Blåkläder, een professionele wasservice aan!

Persoonlijke webshop

Bestel je regelmatig werkkleding? Sommige merken hebben een persoonlijke webshop waar je snel en efficiënt je personalisatievoorkeuren kunt doorgeven.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de wasservice en persoonlijke webshop, of vraag hier direct jouw offerte aan!

Printer

Printer werkkledij staat symbool voor veelzijdige en hoogwaardige werkkleding, waarbij functionaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Als een merk dat zich niet alleen richt op specifieke beroepsgroepen, onderscheidt Printer zich door zijn breed scala aan kledingstukken, elk doordrenkt met innovatieve ontwerpen en hedendaagse stijl. Zo heb je keuze tussen een T-shirt, polo, sweater, sweatshirt, enz. Met Printer werkkledij kunnen gebruikers rekenen op veelzijdige kleding die zich aanpast aan hun behoeften, zonder in te boeten aan kwaliteit en prestaties.

 

Kies jouw stijl

Kies voor een bedrukte T-shirt, polo of trui met jouw logo. Allemaal beschikbaar in een breed scala aan maten van XS tot 5XL!

bedrukte werkkledijbedrukte werkkledij

Speel met kleuren

Wit, Grijs, Rood, Marine, Oceaanblauw, Frisgroen, Zwart en Staalgrijs. Er is gegarandeerd wel een kleur die perfect aansluit bij jouw bedrijf! Mix en match om een unieke uitstraling te creëren.

gepersonaliseerde werkkledijgepersonaliseerde werkkledij

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!