Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Rectavit: Start2Spray Click & Fix

Dé revolutie in verspuitbare contactlijmen

Start2Spray Click & Fix is een gemakkelijke, snelle en betrouwbare oplossing voor professionals met lijmprojecten. Dit innovatieve spraysysteem maakt lijmen eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. Het multi-inzetbare assortiment aan contactlijmen  van Start2Spray Click & Fix kan je gebruiken voor heel wat uiteenlopende toepassingen.

Lijm spuiten in 15 tot 30 seconden

Geschikt voor diverse materialen zoals hout, metaal, kunststof en meer. Of je nu meubels herstelt, decoraties aanbrengt of constructies verstevigt, Start2Spray biedt de perfecte oplossing.

Spuitbreedte tot 35cm

Instelbare spuitbreedte van 3 tot 35 cm, uiteraard afhankelijk van het gebruikte type spuitpistool.

Start & stop

Onmiddellijk starten & stoppen dankzij het éénvoudige Click & Fix systeem.

Spuitsysteem Start2Spray Click & Fix verkrijgbaar voor 4 contactlijmen

Powerspray Click & Fix

 • Verdubbelen en buigwerk
 • EPS / XPS
 • Aluminium en metaal

Turbospray Click & Fix

 • HPL
 • Fineer
 • Kantenband

Basic spray Click & Fix

 • HPL
 • Fineer
 • Stoffering

Fast Forward spray Click & Fix

 • Folies en dampschermen
 • Zachte isolatie
 • EPS / XPS

"Start2Spray Click & Fix combineert de snelheid van een cannister in combinatie met de mobiliteit en de soepele handeling van een aerosol. Die combinatie maakt dit product zo uniek en efficiënt in gebruik."

Michiel Surgeloose

Product Manager Bouw

Waarom kiezen voor Start2Spray Click & Fix?

We begrijpen hoe belangrijk het is voor jou als professional om te beschikken over betrouwbare producten. Net daarom bieden wij Start2Spray Click & Fix aan als onderdeel van ons assortiment contactlijmen. Dit product zorgt er niet alleen voor dat je projecten snel en efficiënt kan afwerken, maar het leidt ook tot een professioneel resultaat waar je trots op kan zijn.

De voordelen van Start2Spray Click & Fix

Gebruiksgemak

Dankzij het handige Click & Fix systeem is de lijmspray direct klaar voor gebruik. Geen gedoe met aparte spuitbussen of onhandige verpakkingen. 

Snel en efficiënt

Breng de lijm gelijkmatig en snel aan op het gewenste oppervlak. De spray zorgt voor een nauwkeurige dosering, waardoor jij tijd bespaart en het werk sneller klaar is.

Veelzijdig

Geschikt voor diverse materialen zoals hout, metaal, kunststof en meer. Of je nu meubels herstelt, decoraties aanbrengt of constructies verstevigt, Start2Spray biedt de perfecte oplossing.

Krachtige hechting

De lijm van Rectavit staat bekend om zijn sterke en duurzame hechting. Je projecten blijven stevig op hun plek, zelfs bij intensief gebruik.

Propere toepassing

De sprayformule minimaliseert knoeien en zorgt voor een schone werkomgeving. Bovendien is de lijm veilig in gebruik en voldoet deze aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Klaar om je lijmprojecten naar een hoger niveau te tillen?

In slechts een paar klikken heb je dit product in je atelier en kan je ermee aan de slag. Bekijk de 4 sets in onze shop en ontdek de kracht van Start2Spray Click & Fix.


Voorwaarden

*BTW cadeau is geldig van 17 mei t.e.m. 5 juni 2024. Deze actie niet geldig op onderdelen, toebehoren, nettoprijzen en reeds lopende promoties.
*BTW cadeau is een actie waarbij Santens de BTW-waarde op je aankoop in mindering brengt op je factuur. Je betaalt m.a.w. nog steeds wettelijk verplicht BTW, maar krijgt de waarde die je betaalt, van ons als korting op je factuur terug.