Ook wij laden onze batterijen op. Onze filialen en hoofdkantoor zijn gesloten 

van 22/07 t.e.m. 2/08. Bekijk onze aangepaste dienstregeling.

Mobiele LED-bouwlamp JARO 4060M

Bekijk voorraad
ARTIKELNUMMER:
417571
Verkoopseenheid:
Stuk
Regular Price € 90,23
Mobiele LED-bouwlamp JARO 4060M is te bestellen in veelvoud van 1

De mobiele LED bouwlamp JARO 4060 M is een extreem energiezuinige LED schijnwerper met een vermogen van 30W die aan de hoogste eisen voldoet. Dankzij de IP65-beschermingsgraad (stof- en straaldicht) is hij perfect geschikt voor gebruik buitenshuis - bijvoorbeeld op bouwterreinen of bij allerlei doe-het-zelf- en ambachtelijke werkzaamheden rondom het huis. De mobiele LED werklamp kan traploos worden gedraaid en vergrendeld met slechts één hand, dankzij de snelsluiting op het frame. De LED bouwlamp overtuigt ook door zijn extreem platte ontwerp en compactheid. De ingebouwde Everlight SMD LED's zorgen voor een uitzonderlijk lange levensduur en hun speciale lichtspreiding voor een verlichting van grote oppervlakken.

  • Uiterst compacte en lichte LED bouwlamp met een vermogen van 30W is ideaal voor buitengebruik dankzij de IP65 beschermingsgraad (stofdicht en straalbestendig).
  • LED schijnwerper voor de bouw met lichtgewicht en opvouwbaar aluminium frame, kunststof beschermhoeken en draaggreep - perfect voor gebruik op bouwterreinen, in garages of werkplaatsen.
  • Energiezuinige LED werklamp met superheldere Everlight SMD LED's die een lichtstroom van 3450 Lm produceren, voorzien van een snelvergrendelingsmechanisme op het frame - ideaal om de spot met één hand te vergrendelen
  • Traploos zwenkbare LED nood.verlichting met moderne en robuuste aluminium behuizing biedt perfect werklicht onder elke hoek.
  • Mobiele LED bouwlamp JARO met 3m snoerlengte (H07RN-F 3G1.0) en een voorscherm van veiligheidsglas.
Meer informatie
VKE Stuk
Artikelcode leverancier 1171250343
Merknaam Brennenstuhl
Productgroep LED-werklamp
Productlijn JARO
Lengte 75 mm
Breedte 250 mm
Hoogte 265 mm
Gewicht 1410 gr
Beschermingsgraad IP65: Beschermd tegen waterstralen en stofbestendig
Lichtbron SMD-LED
Lichtstroom 3450 Lm
Stootbeveiliging IK08: 5 joule
Kleurtemperatuur 6500 °K
Wattage 30 Watt
Levensduur ± 30000 uur
Hoeveelheid per verpakking 1
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!