Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Lamello

Lamello staat wereldwijd bekend als de specialist in hoogwaardige houtverbindingstechnologieën. Lamello biedt oplossingen zoals het bekende P-System die perfect zijn voor zowel ambachtslieden als industriële toepassingen. Hun producten worden gekenmerkt door precisie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van sterke en esthetisch aantrekkelijke houtverbindingen.

Bij Santens vind je een uitgebreide selectie Lamello producten. Of je nu op zoek bent naar de veelzijdige Zeta P2 voor het P-System, de Classic X voor traditionele biscuitverbindingen, of de Tenso P-14 voor onzichtbare verbindingen, Lamello biedt betrouwbare oplossingen die aan de hoogste normen voldoen. Hun producten zijn ontworpen om efficiënt en nauwkeurig te werken, waardoor je houtverbindingen sterker en sneller kunt maken.

Bezoek één van onze filialen of bekijk het volledige Lamello assortiment direct hier op de webshop. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste houtverbindingstechnologieën voor jouw project.


Alle Lamello producten
Lamello logoLamello logo
Lamello tensoLamello tenso

Tenso

De Tenso biedt een revolutionaire onzichtbare verbindingstechniek die zorgt voor sterke en esthetische houtverbindingen zonder lijm. Deze oplossing is ideaal voor toepassingen waar zowel uiterlijk als stevigheid cruciaal zijn. Dankzij het innovatieve ontwerp is de Tenso snel en eenvoudig te monteren, wat tijd en moeite bespaart.


Groeffreesmachine

De Zeta P2 en Classic X is een geavanceerde groeffreesmachine voor het P-System, ontworpen om nauwkeurige en duurzame groeven te maken voor houtverbindingen. Deze machine biedt ongeëvenaarde precisie en gebruiksgemak, waardoor zelfs de meest complexe verbindingen eenvoudig worden. Perfect voor zowel professionals als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar topkwaliteit.

Lamello groeffreesmachineLamello groeffreesmachine

Lamello ClamexLamello Clamex

Clamex

De Clamex biedt een flexibele en demonteerbare houtverbinding, ideaal voor meubels en interieurelementen. Met de Clamex creëer je sterke en esthetisch aantrekkelijke verbindingen die eenvoudig te monteren en demonteren zijn, zonder afbreuk te doen aan de stevigheid.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!