Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Kränzle

Kränzle is een wereldleider in hoogwaardige reinigingsoplossingen, bekend om zijn robuuste en efficiënte producten. Sinds de oprichting in 1974 heeft Kränzle zich gespecialiseerd in hogedrukreinigers, industriële stofzuigers en handveegmachines. Hun producten combineren technische perfectie met innovatieve technologieën, zoals de gebruik van gesmeed speciaal messing voor de hogedrukpompen en keramische coatings voor de pompzuigers, wat zorgt voor ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties.

Of je nu op zoek bent naar krachtige koudwaterhogedrukreinigers, veelzijdige industriële stofzuigers, of efficiënte handveegmachines, Kränzle biedt betrouwbare oplossingen voor elke schoonmaakuitdaging. Hun producten, zoals de Kränzle K 2000-serie en de K 1152-serie, zijn ontworpen om zelfs de zwaarste taken aan te kunnen, met innovatieve functies zoals drukregeling en ingebouwde slanghaspels voor optimaal gebruiksgemak. Je vindt het merk en zijn producten bij Santens.

Kom langs in één van onze winkels of ontdek het volledige Kränzle assortiment hier in onze online winkel. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste reinigingsoplossingen voor jouw project.


Alle Kränzle producten
Kränzle logoKränzle logo
Kränzle hogedrukreinigerKränzle hogedrukreiniger

Hogedrukreinigers

Kränzle hogedrukreinigers zoals de 1152 TST, 2160 TST en 160 TST bieden ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid. Deze machines zijn perfect voor het aanpakken van zware schoonmaaktaken, met functies zoals drukregeling en ingebouwde slanghaspels voor optimaal gebruiksgemak.


Bodemreiniger

De Kränzle bodemreinigers, inclusief de UFO Round Cleaner, maken het reinigen van grote oppervlakken eenvoudig en efficiënt. Deze accessoires zijn ontworpen om moeiteloos te werken met Kränzle hogedrukreinigers, wat zorgt voor een grondige en gelijkmatige reiniging van vloeren en terrassen.

Kränzle bodemreinigerKränzle bodemreiniger

Festool tafel cirkelzaagFestool tafel cirkelzaag

Tafel- inval- en afkortzagen

Festool tafel-, inval- en afkortzagen bieden precisie en kracht voor elke zaagklus. Of je nu nauwkeurige sneden moet maken of grote stukken hout moet bewerken, deze zagen leveren betrouwbare prestaties. Dankzij het ergonomische ontwerp en de hoge zaagsnelheid zijn ze ideaal voor intensief gebruik, zowel op de bouwplaats als in de werkplaats.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!