Ook wij laden onze batterijen op. Onze filialen en hoofdkantoor zijn gesloten 

van 22/07 t.e.m. 2/08. Bekijk onze aangepaste dienstregeling.

'Heuer' bankschroef

De Heuer bankschroef is een echt kwaliteitsgereedschap. De bankschroef heeft gefreesde opspanvlakken, met zorg gehard. Door de hoogwaardige afzonderlijke elementen overtuigt deze bankschroef door zijn betrouwbaarheid, lange levensduur en precisie.

Door het mechanisch gesmede (slanke) geleiderailsysteem biedt hij een grote diepspanmogelijkheid. De ingebouwde solide dubbele prismageleiding ligt goed beschermd tegen beschadiging en vervuiling. De grote, vierzijdig nabewerkte geleiderail garandeert een constante precisie en een soepel lopende verplaatsing van de voorbek, zelfs bij het inspannen van kwetsbare werkstukken.  

Bijkomende pluspunten zijn het beschermd liggende draadspindellager, de afgedekte galvanisch verzinkte spindel met dubbele trapeziumdraadstang, evenals de eenvoudige nastelbare centrische geleiding. Deze constructie staat garant voor de hoge precisie.

Het ontwerp van de spindel zorgt ook voor meer stevigheid door koudvervorming, een lage ruwheid van het oppervlak aan de schroefdraadflanken en in de basisradius, evenals een verminderde kerfgevoeligheid. De spindel is beschermd tegen corrosie door galvanische verzinking.

De aangeklonken stalen borgringen aan de spindelsleutel bieden de noodzakelijke veiligheid. In de achterbek is een aambeeld geïntegreerd.

  • Geheel uit staal gesmeed met poedercoating.
  • Verticale opspanmogelijkheden.
  • Praktische opspanbek voor buizen.
  • Stabiel aambeeld.
  • Goede beschermde spindellager.
  • Spindel met dubbele trapeziumschroefdraad, snel openen en sluiten.
  • Schroef voor het bijstellen van de geleiding en begrenzing van de spanbreedte.
Meer informatie
Merknaam Brockhaus Heuer
Download de technische fiche van dit artikel: