Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Hettich

Hettich is een toonaangevende fabrikant van meubelbeslag, bekend om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige producten. Het assortiment omvat alles van lade- en loopsystemen tot scharnieren en schuifdeuren. Deze producten combineren intelligent design met functionaliteit, wat ze ideaal maakt voor diverse toepassingen in woningen en commerciële omgevingen.

Bij Santens vind je een uitgebreide selectie Hettich producten. Of je nu op zoek bent naar duurzame ladesystemen, stille schuifdeuren of betrouwbare scharnieren, Hettich biedt oplossingen die zowel esthetisch als functioneel zijn. Hun AvanTech YOU ladesysteem, bijvoorbeeld, biedt bijna eindeloze ontwerpmogelijkheden met geïntegreerde LED-verlichting. Ook Hettich lades op maat zijn mogelijk bij Santens! Kies uit hun AvanTech You of ArciTech lijn.

Kom langs in één van onze winkels of bekijk het volledige assortiment Hettich op onze webshop. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste beslagoplossingen voor jouw project.


Alle Hettich producten
Hettich meubelbeslagHettich meubelbeslag
Hettich schuifdeurbeslagHettich schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag

Hettich schuifdeurbeslag zorgt voor een soepele en stille werking van je schuifdeuren. Ideaal voor zowel woon- als commerciële ruimtes, biedt dit beslag een efficiënte en ruimtebesparende oplossing. Het hoogwaardige ontwerp en de duurzame materialen garanderen langdurig gebruiksgemak en betrouwbaarheid.


Ladegeleiders

De ladegeleiders van Hettich staan bekend om hun duurzaamheid, soepele werking en robuustheid. De Actro 5D geleider biedt bijvoorbeeld ongeëvenaarde precisie en stabiliteit, ideaal voor keukens, badkamers en kantoorruimtes. Met opties zoals soft-close en push-to-open mechanismen, combineren deze geleiders functionaliteit met comfort en gebruiksgemak.

Hettich ladegeleider actro 5DHettich ladegeleider actro 5D

Hettich scharnierenHettich scharnieren

Scharnieren

Hettich scharnieren bieden betrouwbare prestaties voor elke deurtoepassing. Deze scharnieren zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en langdurige duurzaamheid. Ze zorgen voor een geruisloze en soepele beweging, waardoor ze perfect zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!