Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Guide

Guide staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn hoogwaardige werkhandschoenen, ontworpen om de prestaties en veiligheid van werkende handen te verbeteren. Met een grote aandacht voor producten die veiligheid bieden, waaronder mechanische bescherming, chemische bescherming, thermische bescherming en speciale beschermende handschoenen, biedt Guide oplossingen voor diverse industrieën en toepassingen. Of je nu werkt in de bouw, de chemische industrie of in een andere veeleisende omgeving, Guide heeft de juiste handschoenen voor jouw behoeften.

Bij Santens vind je een uitgebreide selectie van Guide-handschoenen. Van robuuste, vloeistofdichte handschoenen voor zware taken tot precisiehandschoenen die als een tweede huid aanvoelen, Guide combineert innovatieve technologie met een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak. Hun producten zijn ontworpen om de hoogste normen van bescherming en comfort te bieden, zodat je altijd optimaal kunt presteren.

Bezoek één van onze filialen of bekijk het volledige Guide assortiment direct hier op de webshop. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste beschermende handschoenen voor jouw project.


Alle Guide producten
Festool gereedschappenFestool gereedschappen
werkhandschoenen guidewerkhandschoenen guide

Werkhandschoenen

Bij Santens vind je een uitgebreide selectie van Guide werkhandschoenen. Van robuuste, vloeistofdichte handschoenen voor zware taken tot precisiehandschoenen die als een tweede huid aanvoelen, Guide combineert innovatieve technologie met een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak. De allround werkhandschoenen van Guide bieden veelzijdige bescherming en comfort voor dagelijks gebruik.


Stofzuigers

Festool stofzuigers zijn krachtig en veelzijdig, perfect voor het schoonhouden van je werkplaats. Met hoogwaardige filtersystemen en sterke zuigkracht, verwijderen ze effectief stof en vuil, waardoor je werkruimte netjes blijft. Deze stofzuigers zijn onmisbaar voor zowel professionals als doe-het-zelvers die streven naar een schone en efficiënte werkplek.

Festool stofafzuigerFestool stofafzuiger

Festool tafel cirkelzaagFestool tafel cirkelzaag

Tafel- inval- en afkortzagen

Festool tafel-, inval- en afkortzagen bieden precisie en kracht voor elke zaagklus. Of je nu nauwkeurige sneden moet maken of grote stukken hout moet bewerken, deze zagen leveren betrouwbare prestaties. Dankzij het ergonomische ontwerp en de hoge zaagsnelheid zijn ze ideaal voor intensief gebruik, zowel op de bouwplaats als in de werkplaats.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!