Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Fischer

Fischer is een toonaangevend merk in bevestigingssystemen, bekend om zijn innovatieve en betrouwbare producten voor bouw, renovatie en doe-het-zelf projecten. Het Duitse merk biedt bevestigingsoplossingen, waaronder pluggen, schroeven, ankers en montagesystemen aan. Fischer-producten zijn ontworpen om de hoogste prestaties en duurzaamheid te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Of je nu op zoek bent naar krachtige chemische ankers voor zware lasten, veelzijdige nylon pluggen voor dagelijkse bevestigingen, of complete montagesystemen voor sanitair en verwarming, Fischer biedt oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dit alles is terug te vinden bij Santens. Hun producten staan bekend om hun gebruiksgemak en betrouwbaarheid, waardoor je altijd verzekerd bent van een veilige en stevige bevestiging.

Kom langs bij een van onze locaties of bekijk direct hier het volledige Fischer aanbod op de webshop. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste bevestigingsoplossingen voor jouw project.


Alle Fischer producten
Festool gereedschappenFestool gereedschappen

Bevestigingsplug Duopower

Fischer Duopower pluggen zijn de ideale oplossing voor veelzijdige bevestigingen in verschillende bouwmaterialen. Of je nu gipsplaten, beton of baksteen moet bevestigen, de Duopower plug biedt betrouwbaarheid en stevigheid. Ontdek onze Duopower pluggen voor een veilige en eenvoudige montage van al je projecten.


Kozijnpluggen & Raamschroeven

Met Fischer kozijnpluggen en raamschroeven ben je verzekerd van een solide bevestiging van kozijnen en ramen. Deze pluggen en schroeven zijn ontworpen voor stabiliteit en duurzaamheid, zelfs in veeleisende omstandigheden. Ontdek onze hoogwaardige bevestigingsoplossingen voor kozijnen en ramen, inclusief raamschroeven voor een veilige installatie.

Fischer kozijnplugFischer kozijnplug

Fischer vinylesterFischer vinylester

Chemische verankering

Fischer biedt hoogwaardige chemische verankering voor maximale stabiliteit en draagkracht, zelfs voor de zwaarste lasten. Ontdek onze chemische verankering, waaronder het betrouwbare Vinylester, geschikt voor gebruik in beton en metselwerk, voor veilige en betrouwbare bevestigingen.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!