Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Dormakaba

Dormakaba biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige deur- en toegangsoplossingen, ontworpen voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Hun producten staan bekend om hun innovatieve technologie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar mechanische of elektronische sloten, deurdrangers, automatische schuifdeuren, of geavanceerde toegangscontrolesystemen, Dormakaba heeft de juiste oplossing voor jouw beveiligingsbehoeften.

Bij Santens vind je diverse Dormakaba producten. Van hun robuuste mechanische sloten en cilinders tot hun geavanceerde elektronische toegangscontrole en automatische deuren, Dormakaba combineert veiligheid met esthetiek en functionaliteit. Hun producten voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid, waardoor je verzekerd bent van betrouwbare en langdurige beveiligingsoplossingen.

Kom langs in één van onze winkels of bekijk de Dormakaba producten in de webshop. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van het juiste (elektronische) deurbeslag voor jouw project.


Alle Dormakaba producten
Dormakaba logoDormakaba logo
Dormakaba TS 93Dormakaba TS 93

(Glijarm-) Deurdranger

De Dormakaba deurdrangers zorgen voor een gecontroleerde sluiting van je deuren, wat zowel de veiligheid als het gebruiksgemak verhoogt. De TS 93 deurpomp is een betrouwbare keuze voor verschillende deurgewichten en -breedtes, terwijl de ITS 96 glijarmdeurdranger een discrete en stijlvolle oplossing biedt. Beide en alle andere modellen zijn eenvoudig te installeren en perfect voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.


Vloerpomp

De Dormakaba vloerpompen zijn ontworpen voor een soepele en geruisloze werking van je deuren. Ze zijn perfect voor zware deuren en bieden langdurige prestaties, zelfs bij intensief gebruik. Met hun duurzame constructie en eenvoudige installatie zijn Dormakaba vloerpompen een uitstekende keuze voor zowel woningen als commerciële gebouwen waar betrouwbaarheid en gebruiksgemak essentieel zijn.

Dormakaba BTS 80Dormakaba BTS 80
dubbele cilinderdubbele cilinder

Veiligheidsrozet

Een veiligheidsrozet van Cilloc biedt een extra laag bescherming voor je cilinders. Ze zijn ontworpen om boren en trekken van cilinders te voorkomen, wat inbrekers ontmoedigt. Gemaakt van robuuste materialen, bieden deze rozetten niet alleen veiligheid maar ook een stijlvolle afwerking voor je deuren.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!