Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Contimac

Contimac is gespecialiseerd in de verkoop en service van professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie, bouw en doe-het-zelf sector. Of je nu op zoek bent naar krachtige compressoren, hoogwaardige lasapparatuur of betrouwbare gereedschapswagens, De proucten van Contimac staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Bij Santens vind je een veelzijdig aanbod Contimac producten. Van lastechniek tot luchtgereedschap en alles daartussenin, Contimac biedt innovatieve oplossingen die je werk efficiënter en veiliger maken. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste machines en gereedschappen voor jouw project.

 

Bezoek een van onze filialen of bekijk het volledige Contimac assortiment direct hier op de webshop. Bij Santens ben je verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service.


Alle Contimac producten
Festool gereedschappenFestool gereedschappen
Contimac kolomboormachineContimac kolomboormachine

Kolomboormachines

Contimac kolomboormachines, waaronder de CH10 en CH18 -modellen, bieden precisie en kracht voor elke boorklus. Ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers, deze machines garanderen nauwkeurige resultaten en langdurig gebruiksgemak.


Rolblokken

Robuust en betrouwbaar, Contimac rolblokken zijn onmisbaar in elke werkplaats. Ze zorgen voor een soepele beweging van zware lasten, waardoor je werk veiliger en efficiënter verloopt. Ontdek de kwaliteit en het gemak van deze essentiële gereedschappen.

Contimac rolblokContimac rolblok

Festool tafel cirkelzaagFestool tafel cirkelzaag

Tafel- inval- en afkortzagen

Festool tafel-, inval- en afkortzagen bieden precisie en kracht voor elke zaagklus. Of je nu nauwkeurige sneden moet maken of grote stukken hout moet bewerken, deze zagen leveren betrouwbare prestaties. Dankzij het ergonomische ontwerp en de hoge zaagsnelheid zijn ze ideaal voor intensief gebruik, zowel op de bouwplaats als in de werkplaats.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!