Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Cilloc

Cilloc biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen die zowel particulieren als professionals de hoogste mate van veiligheid garanderen. Met een breed assortiment aan cilinders en accessoires is Cilloc de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare en innovatieve cilinders. Van de Q5 en Q6 veiligheidscilinders met hoge kopieerbeveiliging tot robuuste veiligheidsrozetten, Cilloc zorgt ervoor dat je huis en eigendommen optimaal beschermd zijn tegen inbraakpogingen.

Bij Santens zijn we trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van Cilloc beveiligingsoplossingen aan. Deze producten zijn ontworpen met de nieuwste technologische innovaties en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Of je nu een installateur, technicus of een doe-het-zelver bent, bij Santens vind je de juiste cilinders voor jouw project. 

Kom langs in één van onze winkels of bekijk het aanbod in onze webshop. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw beveiligingsbehoeften.

Bestel hier jouw cilinders op maat.


Alle Cilloc producten
dubbele en halve cilinderdubbele en halve cilinder
Cilloc cilinder S3Cilloc cilinder S3

Cilinders

De standaardcilinders van Cilloc bieden betrouwbare beveiliging voor diverse toepassingen. De S3 cilinder van Cilloc is de perfecte keuze voor de meeste toepassingen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgen deze cilinders voor een soepele werking. Geschikt voor zowel woonhuizen als commerciële panden, zijn deze cilinders eenvoudig te installeren en bieden ze uitstekende prestaties.


Veiligheidscilinders

Voor extra beveiliging kies je de veiligheidscilinders van Cilloc. De Q5 cilinder, met een 2-sterren SKG keurmerk, biedt geavanceerde kopieerbeveiliging en verhoogde weerstand tegen inbraakpogingen. Voor nog hogere beveiliging is de Q6 cilinder, met een 3-sterren SKG keurmerk, de ideale keuze. Beide cilinders zijn perfect voor wie maximale bescherming zoekt, zowel voor privégebruik als voor professionele installaties.

Cilloc cilinder Q6Cilloc cilinder Q6

Veiligheidsrozet CillocVeiligheidsrozet Cilloc

Veiligheidsrozet

Een veiligheidsrozet van Cilloc biedt een extra laag bescherming voor je cilinders. Ze zijn ontworpen om boren en trekken van cilinders te voorkomen, wat inbrekers ontmoedigt. Gemaakt van robuuste materialen, bieden deze rozetten niet alleen veiligheid maar ook een stijlvolle afwerking voor je deuren.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!