Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Carat

Carat is een toonaangevend merk in diamantgereedschappen, bekend om zijn hoogwaardige producten die zowel door professionals als doe-het-zelvers worden gewaardeerd. Carat biedt een uitgebreide selectie diamantgereedschappen voor het boren, zagen en slijpen van steen, tegels en beton. Innovatieve technologieën zoals de Diatex-segmenten zorgen voor optimale prestaties, waarbij elke diamant volledig wordt benut voor een langere levensduur en hogere snelheid.

Bij Santens vind je een uitgebreid assortiment Carat producten. Van diamantzaagbladen en boren tot complete boorsystemen en slijpmachines, Carat gereedschappen zijn ontworpen om jouw werk efficiënter en nauwkeuriger te maken. Hun Dry Beton boorsegmenten maken waterkoeling overbodig en hun Controtec software beschermt tegen overbelasting van de boormotor, wat leidt tot een snellere en efficiëntere boorervaring.

Bezoek een van onze winkels of ontdek alle producten van Carat direct hier op de webshop. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van het juiste gereedschap voor jouw projecten.


Alle Carat producten
Festool gereedschappenFestool gereedschappen
Carat diamantboorCarat diamantboor

Diamantboor

Carat diamantboren zijn onmisbaar voor nauwkeurig en efficiënt boren in steen, tegels en beton. Dankzij innovatieve Diatex-segmenten bieden ze optimale prestaties en een lange levensduur. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, met Carat diamantboren bereik je perfecte resultaten zonder gedoe.


Diamantzaagblad

Met Carat diamantzaagbladen zaag je moeiteloos door harde materialen voor een perfecte snede. De geavanceerde technologie zorgt voor maximale prestaties en duurzaamheid. Of het nu gaat om precisiewerk of grotere projecten, Carat zaagbladen leveren keer op keer uitstekende resultaten.

Carat diamant zaagbladCarat diamant zaagblad

Carat polijstpadCarat polijstpad

Polijstpad

De ideale polijstpads voor het polijsten van verschillende oppervlakken, waaronder steen, marmer en beton. Met Carat polijstpaden bereik je een professionele afwerking met gemak.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!