Ook wij laden onze batterijen op. Onze filialen en hoofdkantoor zijn gesloten 

van 22/07 t.e.m. 2/08. Bekijk onze aangepaste dienstregeling.

Zorgeloos je pakket laten leveren met de eSafe pakketbrievenbussen

Zorgeloos je pakket laten leveren met de eSafe pakketbrievenbussen

Zorgeloos je pakket laten leveren met de eSafe pakketbrievenbussen

Pauline T. | 12 februari 2024

In een wereld waar online winkelen steeds populairder wordt, groeit ook de behoefte aan veilige en efficiënte pakketbezorging. Traditionele brievenbussen zijn minder geschikt voor het ontvangen van grote pakketten, waardoor je als consument vaak persoonlijk aanwezig moet zijn om je pakket in ontvangst te nemen. Tijd dus voor een innovatieve oplossing die het gemak van online winkelen combineert met veilige en betrouwbare pakketbezorging. Maak kennis met eSafe, de toekomst van pakketbrievenbussen.

Veiligheid en gemak

Met een eSafe pakketbrievenbus ontvang je heel makkelijk én veilig je pakket zonder dat je daar zelf voor moet thuis blijven. De pakketbezorger laat de pakjes achter in je brievenbus waar ze beschermd zijn tegen diefstal en slechte weersomstandigheden. Zo ontvang je als consument je pakket op een moment dat voor jou past en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je bestelde producten. Handig toch?

In een eSafe pakketbrievenbus blijven je pakjes gegarandeerd beschermd tegen slechte weersomstandigheden en diefstal.

Geavanceerde technologie

Wat de eSafe pakketbrievenbussen zo uniek maakt? De geavanceerde technologie! De brievenbussen werden uitgerust met een slim elektronisch slot dat je enkel kan openen met een unieke code of speciale sleutel. Zo wordt je post extra beveiligd en hebben alleen geautoriseerde personen toegang tot je brievenbus. Alle bezorgingen worden daarnaast ook geregistreerd, zo kan je als ontvanger bijhouden welke pakjes werden geleverd en wanneer.

Een ruime keuze aan maten en configuraties

De brievenbussen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties. Een vrijstaand huis, een appartementencomplex of een bedrijfspand? Je vindt vast en zeker een pakketbrievenbus die bij je situatie past. eSafe biedt brievenbussen aan voor zowel kleine als grote pakketten. Bovendien kunnen meerdere brievenbussen gecombineerd worden geïnstalleerd als een pakketbezorgcentrum, wat zorgt voor een efficiënte en georganiseerde bezorging in drukke woongebieden. 

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wist je dat de eSafe pakketbrievenbussen ook voordelig zijn voor het milieu? Door je pakket rechtstreeks in je brievenbus te laten bezorgen, worden extra bezorgpogingen of herbezorging verminderd. Dit zorgt dan weer voor minder verkeer en een lagere CO2-uitstoot. De brievenbussen worden bovendien gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en weinig onderhoud vragen. Een echte win-win!

De toekomst

Met een combinatie van veiligheid, gemak, geavanceerde technologie en duurzaamheid bieden de eSafe pakketbrievenbussen de consument een zorgeloze ervaring bij het ontvangen van pakketten. De brievenbussen zijn de toekomst van de pakketbezorging en een innovatieve oplossing voor de groeiende behoefte aan efficiënte en betrouwbare pakketbezorging.

Ontdek de eSafe pakketbrievenbussen op onze webshop. En nu ... Tijd om je volgende online bestelling te plaatsen!

Meer interessante blogs

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!