Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Assa Abloy

Assa Abloy staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van toegangscontrole en sluitsystemen. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde sloten, scharnieren, of complete toegangsbeheersystemen, Assa Abloy biedt producten die veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren.

Bij Santens vind je een uitgebreid assortiment Assa Abloy producten die perfect aansluiten bij zowel particuliere als professionele behoeften. Van deurbeslag en sluitplannen tot elektronische sluitsystemen, wij zorgen ervoor dat je de beste oplossing krijgt voor jouw specifieke situatie. Onze expertise en jarenlange ervaring garanderen dat je altijd het juiste advies en de hoogste kwaliteit krijgt.

Kom gerust langs in onze winkels of blader direct hier door ons complete Assa Abloy aanbod. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw project.


Alle Assa Abloy producten
Assa Abloy logoAssa Abloy logo
Festool schuurmachineFestool schuurmachine

(Glijarm-) deurpomp

Assa Abloy deurpompen, inclusief glijarmmodellen, zorgen voor een soepel en gecontroleerd sluitmechanisme. Ze zijn ideaal voor drukbezochte deuren in zowel commerciële als residentiële toepassingen, waardoor veiligheid en duurzaamheid worden gegarandeerd.


Deursloten

Assa Abloy deursloten bieden superieure beveiliging voor je huis of bedrijf. Deze sloten combineren robuustheid en gebruiksgemak, en zijn ontworpen om maximale bescherming te bieden zonder in te boeten aan gemak. Ook Litto en Effeff sloten behoren tot ons aanbod. Ontdek ze hier allemaal!

Assa Abloy en Litto slotenAssa Abloy en Litto sloten

Festool tafel cirkelzaagFestool tafel cirkelzaag

Deurautomaat

Met Assa Abloy deurautomaten krijg je geavanceerde en efficiënte toegangscontrole. Deze systemen maken deuren automatisch toegankelijk, ideaal voor moderne gebouwen en instellingen die streven naar gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!