Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Argenta

Argenta is de merknaam van interieurproducten van Arlu, dé referentie voor het openen van deuren. Arlu is de fabrikant achter de merknamen Argenta en Rob. De producten van Argenta staan bekend om hun duurzaamheid en gebruiksgemak. Van hoogwaardige scharnieren tot innovatieve sloten en handgrepen, Argenta heeft een breed assortiment dat voldoet aan de hoogste standaarden.

Bij Santens geloven we in kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom hebben we zorgvuldig de beste gereedschappen en bouwbeslag geselecteerd, zodat jij altijd kunt rekenen op topproducten. Argenta is een merk dat perfect past binnen onze filosofie: uitstekende prestaties en lange levensduur.

Bezoek één van onze filialen of bekijk het volledige Argenta assortiment direct hier op de webshop. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van het juiste gereedschap voor jouw klus. Bij Santens ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!


Alle Argenta producten
Arlu Argenta logoArlu Argenta logo
Argenta InvisidoorArgenta Invisidoor

Invisidoor

De Invisidoor van Argenta biedt een strakke en moderne oplossing voor onzichtbare deuren. Deze systemen zorgen voor een naadloze afwerking en passen perfect in elk interieur. De Invisidoor is ideaal voor wie houdt van een minimalistische en elegante uitstraling in huis.

Laat jouw Invisidoor op maat maken bij Santens!


Invisible Neo scharnieren

Argenta's Neo scharnieren zijn synoniem met duurzaamheid en soepelheid. Deze hoogwaardige scharnieren zijn ontworpen voor zware deuren en bieden een geruisloze werking. Met een modern en strak design voegen ze een esthetische waarde toe aan elke deur, terwijl ze langdurige prestaties garanderen.

Argento Onzichtbaar Neo scharnierenArgento Onzichtbaar Neo scharnieren

Argenta paumellenArgenta paumellen

Paumellen

Argenta paumellen staan bekend om hun robuustheid en gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te monteren en bieden een betrouwbare oplossing voor zowel binnendeuren als buitendeuren. Deze paumellen zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van functionaliteit en stijl.

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!