Welkom op het nieuwe Santens portaal. Wil je inloggen? Doe dan eerst een wachtwoord reset.

Gemaakt voor jouw gemak

Op maat gemaakte lades zijn ontworpen om perfect te passen in elke beschikbare kastruimte, waardoor elke centimeter optimaal wordt benut en je alles goed kan organiseren. Iedere lade wordt nauwkeurig op maat gemaakt volgens jouw afmetingen door ons team van ervaren medewerkers.

Ons aanbod omvat zowel front- als binnenlades, waardoor je de flexibiliteit hebt om de lade te kiezen die past bij jouw behoeften en de specifieke ruimte waarin ze worden geplaatst. Zo integreer je een frontlade zeer makkelijk in je interieur met je eigen front.

Schuiven op maat dragen ook bij aan de waardevermeerdering en aantrekkelijkheid van je huis. 

Kortom, met lades op maat profiteer je niet alleen van geoptimaliseerde opslagruimte, maar investeer je ook in duurzaamheid en kwaliteit “made by Santens”.

Lades op maatLades op maat

Kies een binnen- of frontlade

Een binnenlade is het feitelijke lade-element dat zich binnenin een kast of meubel bevindt. Het is niet zichtbaar als de lade of kast gesloten is, omdat het wordt omgeven door het kastframe. Bij houten binnenlades is een handgreepfrezing mogelijk. 

Bij een frontlade is het voorste gedeelte van de lade zichtbaar wanneer deze gesloten is. Het front van de lade kies je zelf en kan je personaliseren zodat het naadloos aansluit in je interieur. De frontlade wordt dus steeds geleverd zonder front.

Hettich ArciTechHettich ArciTech

Hettich ArciTech

  • Stabiel en robuust
  • 8 soorten lades
  • Actro geleider
Hettich AvanTech YOUHettich AvanTech YOU

Hettich AvanTech You

  • Veel personalisatieopties
  • 3 soorten lades
  • Actro of Quadro geleider
Houten schuiven op maatHouten schuiven op maat

Houten lades op maat

  • Keuze uit 10 houtsoorten
  • 7 soorten lades
  • Hettich Actro 5D geleider

De wereld van Hettich

Hettich staat synoniem voor innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten die de manier waarop we wonen en werken, verbeteren.

Van geavanceerde ladesystemen zoals de ArciTech met zijn modulaire opbouw en soepele ladebeweging tot de AvanTech YOU, een meubelsysteem dat personalisatie naar een nieuw niveau tilt.

Hettich’s toewijding aan excellentie is duidelijk te zien in de veelzijdigheid van hun assortiment. Elk product is doordacht ontworpen en vervaardigd met oog voor detail, waardoor het niet alleen aan functionele behoeften voldoet, maar ook een zekere mate van elegantie toevoegt aan elke ruimte.

Ze streven voortdurend naar vooruitgang, met oplossingen die niet alleen de huidige behoeften vervullen, maar ook anticiperen op toekomstige trends in design en levensstijl.

Hoe plaats je een bestelling? 

Ben jij al klant bij Santens? Dan kan je jouw lades op maat direct bestellen via deze configuratie. 


Nog géén klant bij Santens? Vraag dan eerst jouw login aan via onderstaande link. Met deze login krijg je toegang tot de configuratie waar je je lades kan bestellen. 

Vraag jouw login aan

Heb je interesse in houten lades? Bekijk hier dat bestelproces. 

Neem contact op

Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze binnendienst. We zijn bereikbaar via e-mail op webshop@santens.be en telefonisch op 09/218 00 00. Ons team staat klaar om je te helpen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen!